כבד קצוץ
כבד קצוץ הינו אחד המאכלים האהובים מאוד על אוהבי האוכל היהודי, מתברר שלא רק יוצאי העדה האשכנזית
אוהבים אותו אלא בני כל העדות . מתכון זה צמח במקרה , כשנשאר לי הרבה בצל מטוגן ומעט כבד והחלטתי לטחון את מה שנשאר עם חלה שנשארה משבת והטעם יצא כה מוצלח שאמצתי אותו . הכבד הקצוץ מכיל חלה מתוקה סחוטה ומטוגנת במקום ביצים קשות.
להלן המתכון :
1/2 ק"ג כבד צלוי על האש מטעמי כשרות .
3 כפות שמן
3 בצלים בינוניים פרוסים
1 כף סוכר חום
1 כפית מלח
1/3 כפית פלפל שחור
2 פרוסות חלה סחוטה .
אופן ההכנה :
מטגנים את הבצל עם השמן ,מוסיפים כף סוכר , כפית מלח ומטגנים עד שהבצל שיזהיב, מוסיפים כבדים וחלה סחוטה ומטגנים עד שהכבד מוכן, יש להיזהר לא להגזים בבישול ע"מ שהכבד לא יתייבש מוסיפים פלפל שחור , טוחנים את הכול במטחנת בשר טועמים מתקנים תיבול במידת הצורך ומכניסים למקרר.
כבד קצוץ הינו אחד המאכלים האהובים מאוד על אוהבי האוכל היהודי, מתברר שלא רק יוצאי העדה האשכנזית
אוהבים אותו אלא בני כל העדות . מתכון זה צמח במקרה , כשנשאר לי הרבה בצל מטוגן ומעט כבד והחלטתי לטחון את מה שנשאר עם חלה שנשארה משבת והטעם יצא כה מוצלח שאמצתי אותו . הכבד הקצוץ מכיל חלה מתוקה סחוטה ומטוגנת במקום ביצים קשות.
להלן המתכון :
1/2 ק"ג כבד צלוי על האש מטעמי כשרות .
3 כפות שמן
3 בצלים בינוניים פרוסים
1 כף סוכר חום
1 כפית מלח
1/3 כפית פלפל שחור
2 פרוסות חלה סחוטה .
אופן ההכנה :
מטגנים את הבצל עם השמן ,מוסיפים כף סוכר , כפית מלח ומטגנים עד שהבצל שיזהיב, מוסיפים כבדים וחלה סחוטה ומטגנים עד שהכבד מוכן, יש להיזהר לא להגזים בבישול ע"מ שהכבד לא יתייבש מוסיפים פלפל שחור , טוחנים את הכול במטחנת בשר טועמים מתקנים תיבול במידת הצורך ומכניסים למקרר.
פנינה מילוא - מאמנת לחיים מלאים בוגרת Coaching Academy באימון בסיסי ומתקדם. בוגרת גומא באימון קבוצתי. בעלת תואר שני בעבודה סוציאלית ועוסקת שנים רבות בהנחייה ובייעוץ, מאמינה ביכולתם של אנשים לשנות ולהביא לפריצת דרך בחייהם.
אין מקום שהוא רחוק מדי.
אין זמן שהוא מאוחר מדי.
www.lifecoacher.co.il
אין מקום שהוא רחוק מדי.
אין זמן שהוא מאוחר מדי.
www.lifecoacher.co.il